preload spinner

Faradayskjerming

 

Beskytt dine personlige og digitale verdier mot elektronisk overvåkning og datatyveri med våre toppmoderne Faradaybager. 
Våre produkter er designet for å skjerme mot alle former for trådløse signaler, og sikre ditt digitale privatliv.

Hos Faraday.no tilbyr vi et bredt utvalg av Faraday skjermingsprodukter fra ledende merker som SLNT Silent Pocket og Offgrid fra EDEC. 

Vi har produkter for alle behov. Sikre dine elektroniske enheter og din personlige informasjon i dag! 

Faradayskjerming: Beskytt din elektronikk og ditt privatliv

Faradayskjerming er en teknologi som blokkerer elektromagnetiske bølger. Dette kan brukes til å beskytte elektroniske enheter mot forstyrrelser, og til å hindre at sensitive data blir avlyttet.

Hvordan fungerer Faradayskjerming?

Faradayskjerming fungerer ved å skape et ledende bur rundt objektet som skal beskyttes. Når et elektromagnetisk bølger treffer buret, reflekteres den og absorberes av metallet. Dette hindrer bølgen i å nå objektet inne i buret. 

Hvorfor bruke Faradayskjerming?

Det er mange grunner til å bruke Faraday-skjerming. Noen av de vanligste er:

Beskyttelse mot elektromagnetisk interferens (EMI): EMI kan forårsake en rekke problemer med elektroniske enheter, fra statisk til fullstendig funksjonsfeil. Faradayskjerming kan beskytte enheter mot EMI fra kilder som radioer, mobiltelefoner, og elektriske apparater.

Beskyttelse mot datatyveri: Hackere kan bruke radiosignaler til å stjele data fra elektroniske enheter. Faradayskjerming kan hindre at dette skjer ved å blokkere signalene.

Beskyttelse av personvern: I en verden der vi stadig er mer avhengige av elektronikk, er det viktig å beskytte vårt personvern. Faradayskjerming kan brukes til å hindre at andre sporer bevegelsene våre eller avlytter samtalene våre.

Faraday-skjerming hos Faraday.no

Hos Faraday.no tilbyr vi et bredt utvalg av Faraday skjermingsprodukter for å beskytte dine elektroniske enheter og ditt privatliv. Vi har produkter for alle behov, fra små poser til store rom.

Noen av produktene vi tilbyr inkluderer:

Faradaykabinetter: Et Faradays bur er et metallbur som blokkerer elektromagnetiske bølger. Dette er den mest effektive typen Faradayskjerming.

Faradaybager: Poser for alt fra bankkort og bilnøkler til bærbare PCer. Ryggsekker og bager for daglig bruk eller oppbevaring. Faradaybager er laget av kraftig stoff med et innvendig ledende materiale som blokkerer elektromagnetiske bølger. De er en praktisk og bærbar løsning for å beskytte dine enheter.

Faradaytape: Faradaytape er et ledende tape som kan brukes til å lage en Faraday-skjerming av et hvilket som helst objekt.

Faradaymateriale: Vi kan også levere OffGrid skjermingsmateriale til ditt eget prosjekt. Kontakt oss for informasjon.

Besøk vår nettside for å se vårt utvalg av Faraday skjermingsprodukter.  

Beskytt deg selv og dine elektroniske enheter med Faradayskjerming fra Faraday.no!