Om oss, og hva vi kan tilby

Faraday AS er din ledende leverandør av løsninger for skjerming av elektromagnetiske enheter.

Vi hjelper deg med å sikre dine data og elektronikk mot informasjonstyveri og ekstern påvirkning, enten det er fra hackere, spioner, myndigheter eller naturkrefter.

Vi har et bredt utvalg av produkter, som for eksempel Faradaybager, skjermede ryggsekker og bager, Faradaytelt, LED-lykter, ladere og batterier, UV-lykter, luper, mikroskoper, kikkerter og teleskop.

Våre produkter er av høy kvalitet, designet for å være enkle å bruke, stilige og praktiske. De passer inn i din hverdag, enten du er hjemme, på jobb eller på reise.

Vi i Faraday AS ønsker å gi deg frihet, trygghet og helse i en verden full av støy og distraksjoner. 

Faraday AS har siden 2018 levert stadig mer utstyr til viktige oppgaver i det offentlige og til næringslivet. Med base og lager i Tønsberg sørger vi for rask forsendelse av ordre, og gjennom nettbutikken faraday.no tilbyr vi også det meste til privatpersoner. 

Vi har gode betalingsløsninger for private og bedrifter gjennom Klarna og Vipps, hvor du som kunde kan velge mellom mange forskjellige oppgjørsformer. Bedrifter og offentlige virksomheter er velkomne til en prat om kundeforhold med fakturaløsning.

Besøk vår nettbutikk i dag og finn det du trenger for å beskytte deg selv og dine enheter.