Om oss, og hva vi kan tilby

Faraday AS holder til i Tønsberg og har siden 2017 levert løsninger på flere områder innen sikkerhet og etterforskning.

Gjennom å tilby nøye utvalgte produkter basert på vår egen fagkunnskap har vi en stadig vekst. Våre kunder er bedrifter og offentlige instanser som har behov for skjerming av elektroniske enheter mot elektromagnetiske bølger, felt og pulser. Vi leverer også utstyr til skrift- og  dokumentundersøkelser til politi, forsvar, forvaltning og flere etater.  

For skjerming har vi egenutviklede Faradaybager i seriene Faraday Forensic og Faraday Shielding, samt et bredt spekter produkter fra amerikanske OffGrid by EDEC. Vi kan også levere fra andre produsenter, kontakt oss hvis det er behov for annet enn vi har vist på denne siden.

Faraday AS er distributør av testkabinetter fra Ramsey Electronics, og fra Select Fabricators kan vi levere skreddersydde skjermingsløsninger fra bordmodeller til store haller. Begge disse leverandørene holder til i USA.

Nye områder er sikring mot avlytting og uønskede opptak av samtaler og møter. Ta kontakt for å diskutere løsninger som bedre sikrer din organisasjon mot tap av vital informasjon. Vi forhandler påvisningsutstyr fra REI (Research Electronics International) fra USA, og kommunikasjonsblokkere fra SANTOR (Canada). 

Som norsk distributør av Xtar lykter, ladere og batterier, kan vi tilby et bredt spekter kvalitetsprodukter sammen med vårt utvalg fra anerkjkente Nitecore. 

Faraday AS bruker ikke informasjon lagt inn av våre kunder til annet enn hva som behøves for å kunne opprettholde servicenivå og kundeforhold, og til å håndtere ordre og ordrehistorikk. Vi gir aldri informasjon videre til tredjepart.

Vi forsøker å ha et lager av alle Faradaybager, men noe kan være bestillingsvare.
Kontakt oss dersom det er spesielle behov eller ved spørsmål om produktene.