preload spinner

Ramseytest RF-skjermede kabinetter

Faraday AS leverer RF-kabinetter fra Ramsey Electronics.

Rack- og benkemodeller av RF-skjermede testkabinett / Faraday bur. 
En revolusjon innen RF- testing, gir overlegen isolasjon i et kontrollert RF-fritt testmiljø.

Kontakt oss for informasjon og priser. 

Siden 1997 har Ramsey Electronics® patenterte bærbare RF-skjermede testkabinetter vært en revolusjon innen RF-testing. De har gitt enestående visuell og fysisk tilgang til utstyr i et tett kontrollert RF-fritt testmiljø.

Med titusenvis av Ramsey Electronics® RF-skjermede testkabinetter i bruk over hele verden, har STE-designene og -teknologiene blitt industristandarden for sikker og kostnadseffektiv testing av RF-isolerte enheter.

I dag, med over 30 standardmodeller å velge mellom (og tusenvis av tilgjengelige tilpassede konfigurasjoner), fortsetter Ramsey å forvalte denne arven, men forpliktelser til fortreffelighet innen RF-skjerming stopper ikke med de eksisterende kabinetter. Raske endringer i trådløse teknologier, frekvensbånd og hastighetsprotokoller gjør gamle standarder foreldet hver dag, men hos Ramsey Electronics® ønskes det at kundene skal være forberedt på fremtiden. Modeller og I/O-enheter designet etter morgendagens standarder er tilgjengelige nå, med nye innovasjoner under stadig utvikling.

Fra forskning og utvikling av trådløse brikkesett, til global digital etterforskning, til testing av RF-ferdige varer. har vi RF-skjermede testkabinetter og I/O-enheter for å møte dine behov. Og hvis applikasjonen din krever en tilpasset størrelse eller tilleggsfunksjonalitet, har vi deg også dekket der. Ramsey Electronics® har designet og levert hundrevis av spesialtilpassede enheter i rekordfart – og godt innenfor kundenes budsjetter, fra engangsprosjekter til store spesialtilpassede produksjonsserier.

I tillegg til RF-testkabinetter, tilbyr Ramsey også de nyeste I/O-enhetene for å holde RF-testmiljøet godt isolert. Enten applikasjonen din er et Ramsey RF-testkabinett, en tredjeparts testenhet eller RF-skjermrom, gir Ramseys høykvalitets I/O-enheter og grensesnitt den isolasjonen du trenger for nåtidens RF-teknologier - samtidig som du sørger for at du er klar for framtiden.