preload spinner

Alle Faradayprodukter

Faraday AS har siden 2017 spesialisert seg på Faradaybager og annet utstyr for å beskytte elektroniske enheter mot elektromagnetisk stråling, uønsket signaloverføring og forstyrrelser. Vi har et bredt utvalg av produkter som passer til ulike formål og behov, enten det er til privatperson, bedrift, offentlig etat eller organisasjon.

 

 

Faraday AS er leverandør av Faradaybager for alle behov og alle typer enheter. 

Beskytt sensitiv informasjon og reduser muligheten for uønsket signaloverføring, sporing, fjernsletting og hacking. 

Vi fører Faradaybager, vesker og telt fra OffGrid, SLNT, Faraday Forensic og Faraday Shielding. Våre produkter passer de fleste skjermingsbehov, fra smått til stort.

Med en Faradaybag kan du være trygg på at personlig informasjon og data er sikre. gir et ekstra lag med beskyttelse for verdifulle elektroniske enheter, for eksempel mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett, mot skadelig elektromagnetisk stråling og radiofrekvensinterferens som kan forstyrre og ødelegge enhetene.

Forskjellige størrelser sikrer mot signalsporing, ID- og datatyveri fra mobil, PC, bilnøkler og elektroniske kort. Vi fører Duffelbager og ryggsekker med full Faradaysikring og Faradaytelt for rask skjerming av åsted for sikring og undersøkelser.

Alle våre Faradaybager beskytter mot elektromagnetiske pulser (EMP), elektromagnetisk stråling (EMI) og radiofrekvensinterferens (RFI), 

Se utvalget. Kontakt oss dersom det er andre skjermingsbehov, eller om du ønsker mer informasjon.